Under årsmötet i helgen blev en ny styrelse för Sverok Kalmar-Blekinge vald! I den nya styrelsen finns (i ordningen på bilden) Hannski Bengtsson (vice ordförande), Emma Boström (ordförande), Hugo Eriksson (ledamot), Sofia Carlsson (sekreterare), Sara Serpan (ledamot), Fredrik Lindström (ledamot) och Niklas Johansson (kassör).

Jättekul att så många kom och var med under årsmötet! Det var inte mindre än 7 röstberättigade föreningar på plats tillsammans med Sveroks förbundsstyrelse som besökte årsmötet i samband med deras styrelsemöte som helgen till ära hade förlagts till Kalmar.

Om du vill komma i kontakt med den nya styrelsen, den nya valberedningen eller revisorerna hittar du alla kontaktuppgifter på sidan Kontakta oss. Bilder från årsmötet kommer att läggas upp på Sverok Kalmar-Blekinges facebooksida!